Kolding har fået en ny scene, udenfor

You are currently viewing Kolding har fået en ny scene, udenfor

Bag spillestedet Godset, mellem Banegården og havnen er der de sidste par uger blevet bygget på livet løs. Seks gamle containere er blevet dekoreret med Slicetowns fineste graffiti og sat op så de skaber rammen for livemusik i Kolding hele sommeren.

Velkommen til Godset UJNFOR, der bringer kulturen & musikken tilbage efter tørken.

Et billede af koncertpladsen kaldet Godset UJNFOR i Kolding, med kontainere og genbrugsmøbler og masser af sol og mennesker
Graffitikunstner: Bo Virvar

Ned fra himlen hænger der kulørte lamper, og rundt på pladsen står der et væld af forskellige genbrugsmøbler – lige til at slænge sig i. Festival-stemningen er ikke til at tage fejl af. Høj sol, fed musik og kolde dåseøl til 25 kr.

Et billede af musikeren SOELS i baggrund, og 3 piger med studenterhuer i forgrunden til koncert på Godset Ujnfor i Kolding.
Fotograf: The_cosmic_supply_co

Indtil videre er der et begrænset antal billetter til hver koncert, men Godset satser på at kunne lukke flere ind fra juli af.

Til Godset UJNFOR kan du bl.a. opleve URO, Nella, Brimheim, Sebastian Wolff, Dopha og den lokale kunstner Cindy Chiche, og mange flere. Du kan holde dig opdateret på Godsets facebookside, instagram og hjemmeside hvor programmet løbede bliver offentliggjort.

Der er ingen krav om mundbind. Bare husk din billet og dit corona-pas, så spritter vi af sammen, og bringer Kolding tilbage til den kulturby vi plejede at være!

Sommerens bedste tilbud

Hvis du har fået studenterhue på i sommeren 2021 kan du endda komme gratis ind til udvalgte koncerter hele juli. Bare hent din studenterbillet på godset.net, og vis årstallet på din hue sammen med dit coronapas ved indgangen.


Har du lyst til lidt mere ost, dressing og andet godt direkte ud af Slicetown 6000, så læs med her: