Din guide til sommerens bedste aktiviteter i Kolding 2021

You are currently viewing Din guide til sommerens bedste aktiviteter i Kolding 2021

Sommeren er endeligt tilbage! Det er tid til at være udenfor, få noget d-vitamin og noget humle, og nyde en sommer hvor kulturen langt om længe er tilbage. Men hvad sker der overhovedet i Kolding i sommeren? Vi har lavet en guide til dig, med aktiviteter og idéer til din sommerferie, der sker lige her i 6000 Slicetown.

Lån brætspil og lav picnic i solen i Kolding

Kolding bibliotek har nu et vælg af brætspil som du og jeg kan låne, præcis ligesom man låner bøger. Alt fra strategi til hyggespil, som alle er helt perfekte i kombination med picnic! Så pak en picnic kurv, find et lækkert sted at sidde og spil et brætspil med dine venner. Du kan finde en oversigt over alle brætspil her

Hvis du ikke ved hvor du skal være når solen skinner i Kolding, så læs vores guide ‘steder du skal være når solen skinner på Slicetown’

Musikeren Soels der spiller guide og synger på scenen ti lGodset UJNFOR i Kolding
Fotograf: The_cosmic_supply_co

Godset UJNFOR

Bag spillestedet Godset, mellem Banegården og havnen er der de sidste par uger blevet bygget på livet løs. Seks gamle containere er blevet dekoreret med Slicetowns fineste graffiti og sat op så de skaber rammen for livemusik i Kolding hele sommeren. Tjek programmet ud her: https://www.godset.net. Programmet indeholder alt fra pop, hiphop, jazz og alternativ musik, der er en længe tiltrængt festivalstemning og bajs til 25 kr!

Læs mere om UJNFOR her

Tjek kalenderen

Du kan som altid tjekke vores eventkalender ud. Den bliver løbende opdateret og er dit bedste redskab til at få et overblik over alt det der faktisk sker i Kolding. Går til kalenderen ved at trykke her

Natur tur/retur

Tag på vandretur og overnat i det fri. Der er fyldt med shelters og pladser hvor du gratis må sætte telte op i Kolding. Pak en madpakke, sovepose og tag en ven med, til en perfekt lun sommerdag i naturen. 

Jeg kan anbefale at downloade app’en ‘Shelter’, hvor du kan se de nærmeste shelters, finde links til at reservere shelters, se billeder og anmeldelser af dem. 

Et billede af grønne områder i legeparken i Kolding
Fotograf: Thomas ‘Peberman’ Sørensen

10. juli – Kolding Get Down

Jyllands fedeste Hiphop og Graffitifest! Har du også hungret efter de søde musikalske toner, kolde fadøl og duften af frisk maling? Så er dette event perfekt for dig! Du kan læse mere her.

Et stykke graffiti kunst lavet på get Down 2018 på Råværket i Kolding

16.-18. juli – Det gyldne liv

Det Gyldne Liv er en ægte alternativ festival med alle de bands du ikke vidste du ville høre. 3 dage med musik, fest og kunst, lavet på gode råvarer som frivillighed og kærligheden til Koldings Ungdom. Kæmpe skud ud, og anbefaling om at tage til det. Du kan læse mere om det her.

Et billede af udendørsområdet ved Det Gyldne Liv festival fra 2018 på Råvlærket i Kolding
Det Gyldne Liv – 2018

Har du brug for en lidt mere pift hverdag? Så læs en artikel om dagen: