Din Kurv

Har du ikke glemt noget?
Du ved du vil have en Slice.

Kom igang med at shop
Vores leverings betingelser
facebook Instragram

DU ER LANDET I SLICETOWN!

Slicetown er en nyheds- og medieplatform, med rødder i Kolding. Vi skaber indhold, som forbinder alt det positive fra en moderne danske provinsby med kantet indhold du kun finder i byens subkulturer. Udgangspunktet er Kolding, som trods sin størrelse bobler af liv og inspiration, men også af dybde, nostalgi og rum til at tænke stort og nyt. Stilen er kontrastfyldt og dyrker alt dét der sker i sammenstødet – vi elsker at sætte tingene på spidsen – og vi elsker lokalt indhold og bærdygtighed.
I Marts 2019 starter et nyt kapitel i Slicetowns historie! Platformen er blevet åbnet op for flere medspillere, vi har startet en platform som både omfavner lokale nyheder, spændene videoindhold og en webshop 2.0 hvor du vil kunne finde alt det bedste design Slicetown har at byde på. Direkte fra designer til dig!
Hos SliceTown får du stillet din sult efter lækre designs og spænde produkter i god kvalitet. Selvfølgelig tænker vi på miljøet, hønsene og vores bedste venner, når vi producerer og designer vores egne produkter. Vi garanterer faktisk, at din mojo vil stige med mindst 42%.
Have a slice. Have a nice day in your town. See you out there.

MØD TEAMET BAG SLICETOWN.DK

Sanne Dewas

Redaktør

Meik Bundesen

Redaktør & Videograf

Marie Qvist

Tekstforfatter & Musikentutiast

Kirsten Lave

Tekstforfatter & Eventanmelder

Thomas Sørensen

Redaktør & Fotograf

Peter “Pede” Haagen

Tekstforfatter & Sportsnørd

Bo “Virvar” Pedersen

Illustrator & Kunstnørd

Camilla Kjeldgaard

Tekstforfatter & Eventanmelder

X