Velkommen!

Du er landet i SLICETOWN!

Hvem er vi?

Slicetown.dk er Koldings helt egen nyheds- og medieplatform. Du tænker måske at Kolding er bøvet, men vi tænker det er byernes by: og den entusiasme bruger vi til at skrive artikler og bringe historier fra alle kroge af verdens bedste Kolding. 

ideen om Slicetown

 

Udgangspunktet for Slicetown.dk er et kærligt tilhørsforhold til vores by, der udmunder sig i et ønske om at dele alt det gode, Kolding har at byde på. Alt fra metalcorekoncerter og grafittieventyr, til blomstermarkeder og finkulturel kunst på Trapholt. 

Til trods for sin størrelse bobler Kolding af liv og inspiration. Her er plads til at tænke ud af boksen, nyde solen på stranden eller bare være menneske. Ting kan lade sig gøre her!  

Hvis du synes det lyder spændende med slicetown, skal du være meget velkommen til at tage fat i os via MAIL eller vores facebookside – både hvis du vil med på holdet, eller bare har en ide til en enkelt artikel.

Velkommen!

 

 

have a slice day 

Vores team

Thomas Sørensen /
Redaktør, visuel guru

@peber.png

Sanne Dewas /
Redaktør, eventchef

@sannedewas

Marie Qvist /
Redaktør, skribent

@marieqvistmedv

Hvad med at prøve...

Thomas Sørensen

KOLDFestival er tilbage!

Koldings helt egen iskolde vinterfestival er tilbage, med endnu en omgang lækre koncerter; spredt ud over Kolding midtby. I år

Læs mere »
Marie Qvist

Cowboydrømme imellem popkoncerter

En aften på Landro dukkede western-lyden pludselig op. Den blev til en sang; aftenen efter en ny sang, og sådan fortsatte det, indtil der en aften var et helt cowboyalbum: ‘Mas o Menos’

Læs mere »
Sanne Dewas

Slicetown Slang #3

“Skal du med hen til b5 og spise snadders, for at kurere tømmersty, eller er du en Mikkel?” Giver denne

Læs mere »