Velkommen!

Du er landet i SLICETOWN!

Hvem er vi?

Slicetown.dk er Koldings helt egen nyheds- og medieplatform. Du tænker måske at Kolding er bøvet, men vi tænker det er byernes by: og den entusiasme bruger vi til at skrive artikler og bringe historier fra alle kroge af verdens bedste Kolding. 

ideen om Slicetown

 

Udgangspunktet for Slicetown.dk er et kærligt tilhørsforhold til vores by, der udmunder sig i et ønske om at dele alt det gode, Kolding har at byde på. Alt fra metalcorekoncerter og grafittieventyr, til blomstermarkeder og finkulturel kunst på Trapholt. 

Til trods for sin størrelse bobler Kolding af liv og inspiration. Her er plads til at tænke ud af boksen, nyde solen på stranden eller bare være menneske. Ting kan lade sig gøre her!  

Hvis du synes det lyder spændende med slicetown, skal du være meget velkommen til at tage fat i os via MAIL eller vores facebookside – både hvis du vil med på holdet, eller bare har en ide til en enkelt artikel.

Velkommen!

 

 

have a slice day 

Vores team

Thomas Sørensen / Editor

@peber.png

Sanne Dewas /
Chief Editor

@sannedewas

Marie Qvist / 2nd Editor

@marieqvistmedv

Hvad med at prøve...

Marykicks

Marykicks er et 4 mands Kolding band med mere end 12 års live musik erfarring. De spiller velkendte fest numre,

Læs mere »
Marie Qvist

Slicetown siden sidst

Slicetown.dk er – endelig – tilbage, efter et langt år med opdatering og reformering af vores hjemmeside. I mellemtiden har

Læs mere »
Sanne Dewas

Slicetown Slang

“Skal vi rogne med en svades på Garagen?” Giver denne sætning heller ikke mening for dig, så læs videre. Jeg

Læs mere »