Koncerter i Kolding er tilbage på en helt ny måde

You are currently viewing Koncerter i Kolding er tilbage på en helt ny måde

Hvis du, lige som mig, elsker kultur, så har du også haft kulturabstinenser under lock down. Jeg er selv kommet til et punkt hvor jeg ’craver’ kultur i alle former på et helt vanvittigt niveau. Vi er så heldige, at Godset har kombineret de to ting alle under lock down har ønsket sig. At være udenfor og koncerter, i Kolding.

Slicetown var med til den første, af i alt 4 udendørs koncerter i Kolding, der finder sted de næste par dage. Det var intet mindre end helt fantastisk at få stillet sinde musikabstinenser. En fantastisk stemning af musik, øl og mexicansk mad.

Den første kunstner på scenen var Dopha, der med hendes tilstedeværelse og realness på scenen, sang de perfekte toner til sådan en aften med solen i øjnene. Med en stemme der

Vi var heldige at fange hende til et kort interview efter koncerten.

Hvordan er det at være ude at spille koncerter igen?

”Altså det er mega fedt! Det er sådan det korte svar tror jeg. Det er bare sådan, det der med at kunne mærke reaktionen på musik i øjeblikket. At der sidder folk og lytter og man kan mærke sådan musikken i kroppen ud at et anlæg, det er bare super dejligt.”

Hvad har du brugt corona-lock down til? (udover at spille koncerter i Kolding)

”Jeg har faktisk både og. Jeg har både slappet af, men jeg har også lavet min egen musikvideo hjemme i haven. Til min anden single ’Happy for me’. Som var vildt sjovt at prøve, sådan helt DIY, nede på knæ og filme med telefonen. Så øh det var fedt.”

Har du et 2020 sommerhit?

”Hmm… altså jeg har mange, men jeg tror ’Summer Bummer’ med Lana Del Rey. Det er sådan en chill sommernummer, man sidder på en eller anden udendørs bar og hører den.

Drew Sycamore om koncerter & Kolding

Den anden kunstner var Drew Sycamore, der gav en lækker afslutning på aftenen. Med hendes Florence-stemme (fra Florence and the machine), men med lidt mere soul, gav hun et brag af en koncert. Hendes optræden bar præg af, hvor meget hun har savnet at stå på scenen. Det er, som publikum, helt fantastisk at mærke.

Vi tog en kort snak med hende inden koncerten.

Hvordan er det at være ude at spille koncerter igen?

”Det har været interessant. Ja, men det er jo faktisk sådan helt weird på en eller anden måde, at skulle spille, fordi det der er nu med koncerter, er at der er så mange ubekendte faktorer i sådan, ”står folk her”, ”eller skal de sidde”, ”Skal jeg spritte mig”, ”må jeg råbe”. Altså der er så mange ting vi ikke ved noget om som helt klart sådan gør det os til en, først og fremmest super nice, men os sådan en ”jeg er virkelig forvirret”… Der er mange er mange ubekendte, men jeg glæder mig jo bare vildt meget til at stå foran et publikum”

Hvad har du brugt corona-lock down til? (udover at spille koncerter i Kolding)

”Det har været en rar pause først, og så blev det lidt kedeligt. Så begynder jeg at skrive, ikke musik, men en masse tekst og der var mange refleksioner tror jeg, som måske mange mennesker har haft. Ikke musik som sådan, men der er kommet mange kreative ting ud af det. Men jeg er heller ikke sådan en der sidder og skriver melodier derhjemme. Der var meget… øhm… Fritid.”

Har du et 2020 sommerhit?

”Jeg er jo sådan uncannily ret stor fan af Tobias Rahims nye nummer, som er ugens uundgåelige i denne eller sidste uge. Jeg synes han er en kodylt fed kunster, og jeg synes det er et mega mega mega fedt nummer. Og det er ikke sådan fordi med, det er jo meget anderledes end mit eget, men det er måske derfor jeg bare vildt godt kan lide det. Det var vildt befriende at høre nogen synge det han synger. Jeg håber at han får et kæmpe hit.”


Du kan stadig nå at få billetter til de 3 kommende aftener med livemusik og koncerter i Kolding, hvor programmet ser således ud:

9. Juli – Rosegold + Babybites

10. Juli – Joyce + Animaux Animé

11. Juli – Mekdes + Calby (Solo)

Det koster kun 100 kr pr. billet, ellers kan du købe en bænk til 4 personer for 350 kr.


Smag på lidt mere af Slicetown lige her:

Læs om det lokale band Animaux Animé

Mød koldingmusikeren Meldes

Hør mere om Godsets koncerter i Kolding ‘Ujnfor’