Tid til karaoke i Kolding!

You are currently viewing Tid til karaoke i Kolding!

Illustrationer af Savan Mohammad-Amen

Den 5. December åbner Mungo Park dørene for en god omgang karaoke! Det er ikke ofte det sker her i byen og så vidt vi ved er det aldrig sket kombineret med interaktivt lys, det finder nemlig sted samtidig med Kolding Light Festival. Bare så i er helt klar til at udstråle hinanden i fantastisk lys med mikrofon i hånd har vi lavet en kort liste med bangers vi forventer at høre på aftenen!

I Want It That Way – Backstreet Boys

“YOU ARE
MY FIREEEEEEE
THE ONE
DESIREEEEEEEE”

Alle kender starten på den har banger og det er uden tvivl i nummer man skal forsøge sig på. Selv hvis man ikke kan huske teksten så kan man nynne sig igennem verset og brøøøøle med på omkvædet.

I Wanna Dance With Somebody – Whitney Houston

Da Whitney Houston på tragiske vis døde i sit badekar var det som en af de mest anerkendte kvindelige musikere nogensinde, det var også med en hel del kokain i blodet men det er en anden side af sagen. Ikke desto mindre kender alle (ja, ALLE!) det her nummer, du har højst sandsynlig omkvædet kørende rundt i dit hoved nu og det er der en grund til!
Det her track fortjener uden tvivl din egen helt unikke version!

Say My Name – Destinys Child

Fra en af poppens største til en lidt udefinerbar størrelse (er de 3, er de 5, hvem ved?) af en powergruppe. Hvis du ikke kender dem så er det Beyonces gruppe, og så lidt hende fra Nellys “Dilemma” banger. Sidespor. Det her nummer kan du enten huske fra den stærkt farvekoordinerede musikvideo, det super catchy hook, eller som mig fra Cyril Hahn-remixet som er for pitched ned til at have en karaoke-udgave. Lige meget hvad er det et nummer der er værd at give den gas til, både på scenen og på floor.

Dancing Queen – ABBA

Den her behøves vi ikke engang forklare hvorfor er med på listen, tidsløs klassiker som alle kender, skud ud til ABBA!

Hvor Skal Vi Sove I Nat – Laban

Ikonisk 80’er klassiker. Vi snakker lyse stemmer, corny tekst og helt gode strygersektioner. Du kan synge med, ihvertfald på nok af den til at det bliver en fed oplevelse for dig selv og potentielt også alle andre men det er slet ikke det som det handler om, gør det for dig selv #Selfcare

Ps. tjek livevideoen, du kan gøre det meget bedre!


WILDCARD

Journey – Don’t Stop Believing

“Just a smalltown girl
Living in a loooonely wooorld
She took the midnight train goin’ anywheeeeeeeeeeere”

Fællessangsklicheen der kan gøre alle lidt basictyper helt urimelig hyped med god grund.