Historier fra Provinsen #3

You are currently viewing Historier fra Provinsen #3
Historier fra provinsen, er en artikelserie med anekdoter om de dage og timer, hvor der ikke lige var andet at lave i Slicetown og omegn. En samling af idéer, handlinger og historier skabt af den kedsomhed, der nogen gange opstår i provinsen.
  • Vi sad på en bar. Der sad en ubehagelig type i baren, som ikke var så glad for at der sad et homosexuelt par i baren, da han var meget kristen. Så han og kæresten begyndte at teste, så vi smed dem ud i en taxa. Da vi selv går hjem fra baren, finder vi dem 100 m længere nede af gaden, da de åbenbart var hoppet ud af taxaen, så vi sendte dem igen afsted, denne gang i en ambulance.
  • Jeg købte engang en durum for 0.3 gram hash
  • En kammerat, jeg og en flaske arnbitter udviklede sig til en legendarisk brandert. Vi havnede til en rowdy fest hvor alle er rimelig drunk. Det viser sig så at jeg var den bedste i forsamlingen til et Nintendo Wii dansespil, på trods af min promille. Mine vilde moves betød at jeg på et tidspunkt kommer til at vælte igennem en dør, over en dobbeltseng og ind i en væg … og stadig nå tilbage og vinde spillet. Nu er jeg så lidt kæphøj, fyldt med selvtillid, og hopper ud af vinduet for at spille smart på gaden i bar overkrop og på aggressiv vis udfordrer folk til danceoff i Wii-spillet. Min kammerat troede dog jeg var ved at komme op og slås. Så han hang ud af vinduet, råbte af folk, kastede med flasker og vidst nok også kastede lidt op (på en frontende måde). Jeg skyndte mig over til ham, jeg skulle jo ikke slås og det tror jeg reddede mig fra en røvfuld af et par random gutter på gaden. Et par timer senere er min kammerat så havnet oppe på et af værelserne sammen med en anden fra festen, men jeg fået fingrene i en flaske Jäger og den skulle fandme deles så jeg vælter op på førstesalen, ind på værelset for at fejre den nye flaske. Det resultere dog i ret dårlig stemning og en venskabelig slåskamp (Det var ikke tydeligt for andre end os to). Vi vælter rundt på det lille værelse, jeg kommer til at vælte ham ned af trapperne hvor vi fortsætter i køkkenet hvor en af de andre beboere får skilt os ad. Det virker dog kun som en distraktion for mig der kort efter bliver slået ud og vågner i en masse sko i gangen. Men så bliver vi også smidt ud!
  • Jeg havde engang en periode hvor jeg solgte lidt hash. Det var en periode hvor vi var en gruppe venner der tit hang ud hele søndagen, spillede x-box, røg joints og spiste ost. Den sidste del lyder måske lidt speciel men jeg havde en aftale med min bagmand om at han ofte betalte mig med store oste så jeg altid havde et par kilo i køleskabet. Jeg kan virkelig godt lide ost.
  • Sidst jeg vaskede op fik jeg ondt i mine armen, det er i så dårlig form jeg er.
  • For en del år siden havde jeg en god hobby med at klatre op i høje kraner, bygninger, og hvad jeg ellers lige kunne finde og tage billeder. Det var pissehyggeligt, lidt spændende og ikke helt så ulovligt at jeg kunne komme i store problemer af det. Engang skulle jeg op i en god høj kran, det var midt om vinteren, pissekoldt og i regnvejr så allerede der var det lidt tungt. Vi kommer ind på byggepladsen, finder vores vej til kranen og begynder vores tur op af. Efter to etager er vores handsker totalt gennemblødte og meget kolde. Da vi så endelig kommer til toppen og vi sætter kamera op finder jeg ud af at jeg har glemt mit SD-kort til kameraet. Det betyder at jeg nu står gennemblødt, midt i december, i bidende kulde på toppen af en kran. Good times.

Læs meget mere fra Slicetown lige her: