Historier fra provinsen #2

You are currently viewing Historier fra provinsen #2

Historier fra provinsen, er en artikelserie med anekdoter om de dage og timer, hvor der ikke lige var andet at lave i Slicetown og omegn. En samling af idéer, handlinger og historier skabt af den kedsomhed, der nogen gange opstår i provinsen.

1. Min mor stjal en bænk, der stod ved Slotssøen, i en brandert for nogle år siden. Den står stadig ude i baghaven…

Foto af Peberman

2. En gang, efter at have spillet en koncert, havde jeg fået ondt i hovedet, og tog derfor 3 panodiler. Der går så 20 minutter, og jeg begynder at få det lidt underligt. Jeg kigger i min taske, og finder ud af at jeg har mixet panodiler og 300mg seroquel* i samme pille-beholder – det er altså ikke panodiler jeg har taget. Jeg prøver at kaste pillerne op, men intet kommer ud. Jeg kommer frem til, at jeg da nok skal klare de 900mg seroquel; men ender ud i noget, der minder om 12 timers benhårdt LSD trip uden at kunne bevæge mig.

(Seroquel® er et middel mod psykoser.)

3. Jeg blev engang bidt i låret af et menneske, fordi min kammerat skulle fange en pokemon på pokemon go.

4. Lavede en konkurrence, der gik ud på at køre rundt, lidt for hurtigt, i bil, mens der ligger en på taget af bilen. Så kører man, indtil personen falder af – og husker selvfølgelig at tage tid – og så gælder det om, for personen på taget af bilen, at blive liggende så længe som muligt.

Foto af Peberman

5. Vi gik forbi en mand og en dame på togstationen; manden er i fuld gang med at give damen finger. Vi griner af dem, hvilket får manden til at løbe efter os, mens han siger “i’m polish, i’m polish” – som om det er en undskyldning.
Han begynder så at blive en smule aggressiv, hvorfor vi skubber ham væk. Han ender næsten på togskinnerne, så vi hjælper ham lige op; og så smutter vi igen.

Har du en historie? Så send den til os på vores facebookside, vi sørger for fuld anonymitet.


Har du brug for lidt mere af Slicetown?