HISTORIER FRA PROVINSEN #1

You are currently viewing HISTORIER FRA PROVINSEN #1

Historier fra provinsen, er en artikelserie med anekdoter om de dage og timer, hvor der ikke lige var andet at lave i Slicetown og omegn. En samling af idéer, handlinger og historier skabt af den kedsomhed, der nogen gange opstår i provinsen.

1. Vi spændte hinanden efter en ATV, og kørte igennem mudder.

2. Det var for sent om natten til at købe cigaretter, og jeg var så rygetrængende, og kedede mig så meget, at jeg samlede gamle skodder op fra jorden, og røg resterne.

3. Jeg sad på Knuds, en tirsdag aften, og drak nogle øl med en af mine venner. En fyr kommer over og sætter sig ved os, vi snakker og småt og stort, han giver drinks, vi hygger. Pludselig forlader han Knuds Garage, men kommer tilbage igen efter et par minutter med sin telefon ved øret, og kommer hen til vores bord igen. Han sænker telefonen, og spørger os:” Hej, jeg vil lige høre jer, jeg har bestilt en luder, ville i gerne være med?” Vi sidder lidt i chok, og prøver begge at stamme et svar frem, “Nej, tak” tror jeg vi ender med at svare. Så gik han.

4. Min bror og jeg, sad på knuds en stille og kedelig lørdag aften i Januar 2018. Vi spillede skak, drak sodavand og kedede vores røve’ i laser. Vi besluttede os for at gå om i AL passagen til vinbaren og de andre ”fine steder”, det var for dyrt til os, så vi hoppede i min bil og kørte ud til Hotel Kolding fjord for at ryge en smøg. Da vi ankom til hotellet, var der et stort banner foran hovedindgangen, der stod noget i stil med ”Nytårs kur 2018” og så var der 4 flyselvskaber listet op. Vi besluttede os for at snige os med til festen, og da ingen mistænkte os, tog vi for os af drinks, hotdogs og brugte dansegulvet. Vi minglede med de officielle gæster og hen af vejen fandt vi på vores personaer så vi ikke virkede mistænkelige.

5. Vi var fulde, skulle have en slice til at slutte aftenen af på, inden vi skulle hjem. På pizzariaet havde de en grøn stol, som vi begge, i fuldskabens øjne, synes var flot. Vi stjal den, og tog den med hjem, i en taxa til udkantskolding. Der står den stadigvæk.

Har du en historie? Så send den til os på vores facebookside, vi sørger for fuld anonymitet.


Har du ikke fået nok slices, så prøv dem her:

Historier fra Provinsen #2
På jagt efter de gamle vaskebræt