Galleri – Årets sidste hjemmekamp!

You are currently viewing Galleri – Årets sidste hjemmekamp!

Jeg brugte min (halvvåde) 2. pinsedag på Kolding Stadion, hvor Kolding IF tog imod Middelfart  til en god omgang 2. divisionsfodbold!

En sejr ville sikre Kolding en oprykning til 1. Division – så der var virkelig noget på spil! Stadion var pakket med over 2000 tilskuere, grillene var tændt og fadølsanlæggene kørte på højtryk. Det er lidt specielt at være på stadion, når man ikke rigtig går særlig meget op i fodbold – men der er altid garanteret god stemning, når man svinger forbi en kamp på autocentralen park. Tribunerne var fyldt, og der var generelt lagt i ovnen til en kamp, der bare skulle vindes!

Kampen var dog mildest talt lidt flad; hele første halvleg kunne man i princippet godt have sprunget over, og så kom Middelfart tragisk nok foran i 2. halvleg. Det lagde lidt en dæmper på fornøjelsen; især  det hele men det var trods alt også begyndt at regne i mellemtiden.  Det var først hen mod slutningen af kampen, at det rent faktisk begyndte at blive spændende – for Kolding scorede sgu lige et mål og så var der lige pludselig chance for sejr igen.

Men endte det så med en sejr? Nej, det gjorde det ikke. Kampen sluttede 1-1, så det hele endte med at afhænge af et resultat fra anden en kamp, der udspillede sig i Nordjylland. Her spillede 2. divisions nummer 3, Brabrand, mod Jammerbugten (yes, lokalbold deluxe) – og hvis Brabrand tabte, ville Kolding ryge i 1. division.

Som en gave fra de højere fodboldmagter scorede Jammerbugten i overtiden og sendte derved Kolding direkte i 1. division efter sommer. For de fleste lyder det umiddelbart ikke som noget vildt, men det betyder at Kolding kommer til at spille både mod FC Fredericia og mod Vejle Boldklub. Altså en hel sæson, proppet med lokalopgør!

Og husk så, at hvis du er studerende er det totalt gratis at tage til kamp på stadion – og det er altid en god oplevelse, om man kan lide fodbold eller ej. Så hiv fat i vennerne og tag ned til bold, fadøl og pølser på grillen – Kolding IF i førstedivision!


Læs mere nyt fra Slicetown her: