Festivalerne er tilbage!

You are currently viewing Festivalerne er tilbage!

Godset rykker Ujnfor! Et helt nyt koncept er sat i gang for at kickstarte musiklivet i Kolding efter et langt og kedeligt forår fyldt med livestreams og instagramvideoer. Ægte koncerter er tilbage, endelig!

4 dage med koncerter er netop sat på Godsets program, den 8. til den 11. juli er ægte livemusik tilbage og vi glæder os! Under overskriften Godset UJNFOR præsenterer spillestedet otte af de mest spændende navne fra en ny generation i dansk musik, blandt dem flere, der havde Roskilde Festival i deres oprindelige sommerkalender.

Drew Sycamore, Calby, Mekdes, Rosegold, Joyce, Dopha, Animaux Animé og Bbybites vil bryde stilheden ved fire dobbeltkoncerter fra onsdag til lørdag.

”Vi savner vores publikum og vi savner musik”, smiler Godsets leder, Martin Røen og fortsætter: ”Vi har sammensat et program, som kun et regionalt spillested kan mønstre. Vi har at gøre med et ungt felt af musikere, som kommer til at hænge i øregangene de næste mange år. Samtidig er programmet for Godset UJNFOR også en kombination af lokale og nationale artister. Det er dem vi skal udvikle, og det er dem, der skal vide, at der stadig er et musikinteresseret publikum”

Folk som har fulgt med er sikkert klar over at hele 3 af de 8 navne er totalt lokale Koldingbands!
Mekdes, Animaux Animé og rosegold har vi haft fat i før og vi er så glade for at de endnu engang er tilbage på Godset for at vise hvor fedt det Koldingensiske musikliv har været, og i høj grad stadig er! 

Berlinerstil på Kolding havn!

Pladsen bag Godset bliver gjort klar i bedste Berliner stil, Det bliver gritty, råt og suuuuper sommerligt!
”Det bliver hyggeligt med et fantastisk lækkert program, men du skal ikke forvente den store luksus. Jeg synes vores bagperron egner sig enormt godt til en lidt mere rå koncertoplevelse. Vi håber, at vi får fat i folk, der savner at komme ud og høre noget fedt musik og hygge sig med vennerne. Dét er ikke forbudt endnu – men hvem ved hvor længe det varer” forklarer Martin Røen og det giver os bare de bedste flashbacks til kunstfestivalen Platform på toppen af Føtex P-hus. Det behøves sgu ikke være så pænt alt sammen og ingen tager skade af en lidt alternativ musikoplevelse!

Live musikken er tilbage, Godset er tilbage og vi glæder os så meget! Det er trods alt begrænset hvor fede livestreams nu egentlig er i længden og det kommer jo aldrig op på siden af en ægte koncert! Kombiner det med sommervejr (vi krydser fingre), kolde fadøl, en fucking foodtruck og noget af de bedste upcoming musik i landet. Jeg har ihvertfald allerede sørget for at jeg skal med!

Så fang alle vennerne, skynd jer at købe et bord og kom ned på godset for at fejre at sommeren måske rent faktisk når at blive en (næsten) rigtig sommer! Der er begrænset antal billetter (fucking corona) så det handler om at være firstmover!FAKTABOKS:

Der er lækker mad på pladsen ved foodtrucken www.salsaumami.dk og en lille bar. Man kan købe øl og pladser hjemmefra på www.godset.net, enten som enkeltbilletter eller en hel bænk. 

Billetpriser pr. aften (kun forsalg):

Bænk til 4 pers. Kr. 350
Enkelt billet – plastikstol kr. 100
Der sælges billetter via nettet på www.godset.net, og du kan købe billet på nettet lige så længe der er flere tilbage. Der er ikke salg ved døren.

Koncerterne starter hver aften kl 19
Dørene åbner hver aften kl 18PROGRAM:

Onsdag d. 8. Juli

Drew Sycamore
Dopha

Torsdag d. 9. Juli

rosegold 
Bbybites

Fredag d. 10. Juli

Joyce 
Animaux Animé

Lørdag d. 11. Juli

Mekdes
Calby

Koncertrækken er arrangeret af foreningen Rock’ In HouseLæs meget mere fra Slicetown lige her: