Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vinsmagning, tapas og live podcast-optagelse med ‘Vin for begyndere’

september 30 @ 8:00 - 17:00

dkk400
Kom med til en hyggelig aften med en masse god mad, vin og live podcastoptagelse.
Aftenen byder på tapas fra vores højt gastronomiske køkken samt smagning af 4 vine udvalgt af vinekspert René Langdahl, som gør sig særligt godt til tapas.
Som en del af middagen bliver der optaget et podcast-afsnit af Vin for begyndere, hvor de 4 tapas-vine er omdrejningspunkt og hvor druer, vinområder, terroir, klima, produktionsmetoder og alt derimellem bliver vendt og drejet i et let og muntert sprog, hvor alle kan være med.
Der er selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål til vinene undervejs i optagelserne, så alle går hjem og er både gladere og klogere på vinens verden.
Hvem er René Langdahl og Jonas Landin?
René Langdahl har undervist på det danske Vinakademiet gennem 10 år og er på stage 2 på den svært opnåelige uddannelse til Master of Wine.
René formidler fyndigt, vittigt og grundigt. Baggrundsviden skal der til, men det behøver bestemt ikke at være kedeligt.
Jonas Landin er TV-vært, redaktør og journalist hos DR. Han er vært på Vin for begyndere og Duften af harpiks – Podcast. Derudover er Jonas nomineret til “Årets Podcast Talent 2020” og er ejer af podcast-, lyd- og musikproduktionsselskabet Radioteket.
Jonas har en utrolig evne til billedesprog samt gøre vinsmagning til noget ekstraordinært for alle parter.

Detaljer

Dato:
september 30
Tidspunkt:
8:00 - 17:00
Pris:
dkk400
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/686628685958344/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D

Arrangør

Sted

Volkerts Fylke
Dalbygade 40D
Kolding, 6000 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside