Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Verden ifølge Pelle | Kolding

oktober 30 @ 15:00 - 15:30

kr355
Gør smilet klar og glæd dig til, at verdens bedste Pelle besøger hele landet med sin Danmarksturne, ”Verden ifølge Pelle”.
Showet giver en satirisk samfundskritik serveret gennem figuren Pelle på ”fem og en halv-år”. Med sit barnesprog gengiver han de samtaler, han overhører sine forældre have om alt fra coronaregler, fodbold og påske til krigen i Afghanistan.
Med over ni millioner af visninger på Facebook og Youtube samt optrædener i landets revyer får Trine Gadebergs populære satirefigur Pelle nu sit første one-child comedyshow; ”Verden ifølge Pelle”.
Men Pelle er ikke helt alene – han har taget en masse venner med!
Du kan blandt andet glæde dig til at møde:
🔴Den 81-årige enke Emma Poulsen, der har en glubende appetit på hankøn i alle afskygninger
🔴Neurotiske Jannik Snoghøj, som bor på samme vej som Pelle, der er stærkt præget af tvangstanker og tager sin temperatur dagligt.
🔴Pelles teenagestoresøster Liza, hvis utallige konflikter er en daglig undren for Pelle, som forsøger at forstå årsagerne til problemerne.
Alle roller spilles af Trine Gadeberg.
𝗟𝗶𝗱𝘁 𝗼𝗺 𝗣𝗲𝗹𝗹𝗲
Pelle kom oprindeligt til verden i 1989 under navnet Svend-Bent, da Trine Gadeberg arbejdede som pædagogmedhjælper og opsnappede guldkorn fra børnene i institutionen. Efter kort tid blev Svend-Bent til en reel revyfigur, som Trine optrådte med rundt om i landet.
Pelle, som vi kender i dag, blev dog til under Kerteminderevyen i 2017 og året efter sluttede Kasper Le Fevre sig til som tekstforfatter på figuren.
Pelle har sidenhen fået et mere politisk og satirisk udtryk – og med et glimt i øjet sætter Gadeberg og Le Fevre fokus på, hvordan børn opfatter den måde, voksne taler til og med hinanden om samfundsaktuelle emner. I 2018 fik Trine Gadeberg ”Årets Revykunstner”, også kendt under navnet ”Årets Dirch” for blandt andet rollen som Pelle.
”Pelle lever i en verden, hvor voksne mennesker har mange meninger om, hvordan livet skal leves og ikke mindst, hvordan landet skal ledes. Pelle er derfor på mange måder et sandhedsvidne i den kyniske verden, vi lever i. Tonen har ikke før været så modbydelig og hård blandt voksne, som den er lige nu, og det forholder Pelle sig helt barnligt og åbenlyst til,” fortæller Trine Gadeberg.
𝗣𝗲𝗹𝗹𝗲 𝗼𝗴 𝘃𝗲𝗻𝗻𝗲𝗿𝗻𝗲 𝗲𝗿 𝗸𝗹𝗮𝗿, så glæd dig til et barnligt, sjovt og kærligt samfundsindblik hvor Pelle med utallige forsøg prøver at finde hoved og hale i hele verden. Et show der med sikkerhed giver dig en aften med både grin, undren og eftertanke ​– et show du sent vil glemme!
Se Pelles videoer her: https://jeghedderpelle.dk/pelles-tv/

Detaljer

Dato:
oktober 30
Tidspunkt:
15:00 - 15:30
Pris:
kr355
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/302932881636894/

Arrangør

Sted

Comwell Kolding Teater
Skovbrynet 1
Kolding, 6000 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside