Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ta’ mig som jeg er

oktober 31 @ 19:30 - 20:00

kr130 – kr325
– En musikforestilling
om Grethe Ingmann
Grethe var ikke bare en af Danmarks absolut største sangerinder gennem tiden, hun var også eminent til at fortolke teksterne på en troværdig og inderlig måde. Hun var sjov og levende og fik datidens populære orkesterledere ud på kanten af stolene, da hun ved et tilfælde allerede som 17-årig hoppede fra strømpefabrikken på Amager og ind på scenen.
En aften, hvor Grethe sang med Jørn Graungaards orkester, sad Jørgen Ingmann blandt publikum, og de blev stormende forelskede. Hurtigt blev Grethe og Jørgen par nr. 1 i dansk popmusik, og det toppede, da de sammen vandt det internationale Melodi Grand Prix i 1963 med ”Dansevise”.
Grethes hjerte bankede for Jazzmusikken og for den levende musik på spillestederne, og hun mestrede genren. Bent Fabricius Bjerre kaldte hende den danske Ella Fitzgerald. Det er en forestilling, der indeholder både den popmusik, som vi alle sammen kender, og den jazzmusik Grethe elskede at synge. Den har genskabet noget af den stemning, der var på danserestauranterne dengang i 50`erne og 60`erne.
Det er en forestilling, der fortæller om Grethes liv på godt og ondt, om turene på landevejen, om kærligheden, om den tid der forandrede sig drastisk i dansk musik og i Grethes liv, om nedturen og om alt for mange bajere, der satte en stopper for det hele. Grethe døde allerede, da hun var 51 år

Detaljer

Dato:
oktober 31
Tidspunkt:
19:30 - 20:00
Pris:
kr130 – kr325
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1704760993205667/

Arrangør

Sted

Comwell Kolding Teater
Skovbrynet 1
Kolding, 6000 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside