Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Stormy Monday: Voodoo Saints

april 24 @ 20:00 - 22:00

175dk

Voodoo Saints 
Thorbjørn Risager, HP Lange og Esben Just

Hvis du tager en bonderøv, en præstesøn og en storbybluessanger, blander dem en nat i fuldmånens skær og smider dem i et stort lokale med rigeligt øl, vin og samtlige køn i alle aldre, får du noget magisk: Voodoo Saints.
Tre personligheder fra de danske og udenlandske scener, der til fulde behersker kunsten at få opmærksomhed fra et publikum, der er godt vant: en bonderøv, der kan skyde sin egen aftensmad og efterfølgende spille på banjo og synge om det, en præstesøn, som har set lyset i form af alt godt fra New Orleans og en storbybluessanger, der kan tumle et publikum, hvad enten de kommer fra Birkerød eller Berlin.

Tre egoer, der har svoret en hellig og konsekvent ed:
Vi vil underholde med al den voodoo vi kan drive frem og undgå at blive hverken uvenner eller magelige undervejs. Vi vil derimod banke stemningen op under taget, mens vi har fødderne solidt plantet i jorden. På rørende, råswingende og veludført vis, vil vi vække de døde til live, så når the saints går marching in, er det Voodoo Saints, der går forrest. Ikke et øje er tørt. Amen.
Ritualet bedrives med både klassikere og egne sange – og det bliver sgu på både dansk og engelsk.

Thorbjørn Risager, HP Lange og Esben Just er Voodoo Saints. Et helligt evangelie skrevet med blues og rock’n’roll, stavet med gospel og sat sammen med hjertet. Et langt liv på scenen kogt ned til 2 x 45 min. plus det løse og et ekstra nummer.

Hvad kan gå galt, når Voodoo Saints er i huset?

Detaljer

Dato:
april 24
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
175dk
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.godset.net/koncerter/koncert/voodoo-saints?fbclid=IwAR3MvwFe0Kzntxk9RetyqeuOcRNiS0o954JzFlxZx7XCgi5WlGizjw3Ma0Y

Arrangør

Sted

Godset
Jens Holms Vej 5
Kolding, 6000 Denmark
+ Google Maps