Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stormy Monday – feat. Nikki Hill (US)

september 19 @ 20:00 - 21:00

kr150
Nikki Hill og band leverer ren turbo-blues, R&B, soul og rock.
Når den afroamerikanske sangerinde Nikki Hill og hendes band giver koncert, er det ren turbo-blues, R&B, soul og rock, de leverer. Nikki Hill er både sangerinde, sangskriver og orkesterleder med en lækker, sensuel og rå stemme, der kan give enhver lytter masser af gåsehud – på den gode måde.
Nikki Hill, der stammer fra den amerikanske delstat North Carolina, blev fodret med både R&B og soul derhjemme, mens hun voksede op. Desuden sang hun gospel i det lokale kirkekor fra barnsben af og i teenageårene. Efterhånden fik hun også ørerne op for garage rock, rock n’ roll, blues og roots.
I den unge dames sind opstod et frugtbart mix af alle de forskellige musiktyper, hun havde hørt, og efterhånden smeltede disse sammen til noget ganske specielt.
Snart fandt Nikke Hill sin helt egen stemme, som verden efterhånden blev præsenteret for på hendes mange konstante turnéer, hvor hun tog flere og flere publikummer med storm med sin særegne vokal og energiske sceneoptræden.
Nikki Hill har tre fine fuldlængdeudgivelser under bæltet, og hun og hendes fremragende band, der blandt andet hylder guitar-rock formen, er sammen meget passende blevet beskrevet som var de Tina Turner backet af AC/DC.
Matt Hill – Nikkis ægtefælle – der sammen med sin hustru i dag bor i New Orleans – spiller guitar i Nikki Hills band. Nick Gaitan høres på bas og Marty Dodson på trommer. Desuden er der den eminente bluesguitarist Laura Chavez, der har et imponerende CV.
Spillemæssigt er hun for eksempel blevet sammenlignet med Stevie Ray Vaughan og Freddie King. Imidlertid er hun også påvirket af guitarister som Mick Taylor og Jimmy Page, og hendes spillestil er helt unik. Der er masser af godbid- der i vente ved enhver Nikki Hill-koncert, og man går med garanti derfra beriget med en stor musikoplevelse, man ikke glemmer lige med det samme.

Detaljer

Dato:
september 19
Tidspunkt:
20:00 - 21:00
Pris:
kr150
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/3083611545210091/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D

Arrangør

Sted

Godset
Jens Holms Vej 5
Kolding, 6000 Denmark
+ Google Maps