Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Siné

marts 9 @ 20:00 - 22:00

140dk

Siné-Live 2023

Til marts i 2023 kan Siné opleves live, når hun drager ud på syv af landets spillesteder med sit band.Musikken tager sonisk afsæt i 90’ernes R’n’B og breakbeats, sat ind i en moderne kontekst og bevæger sig generelt omkring kontraster.

Solskins pop blandet med hip-hoppens rå æstetik,hvor stærke hooks møder samplede beats og horn-stabs, mens tekstuniverset tager afsæt i let-hjertet dagbogsform, der reflekterer over livet i 20’erne med dertilhørende forventningspres om uddannelse, fast forhold og børn. Alvorlige emner der fylder meget, men tages med et let smil, og leveres med feel-good pop og massere af humor.

For første gang viser Siné en ny side af sig selv på nyeste single“For The Last Time Once Again” hvor hun skruer ned for belysningen med en simpel würlitzer-båren produktion. Hendes distinkte vokal får plads til at tage både hende selv og lytteren i hånden, når hun med ironien på hylden fortæller om den slags toxic forhold, de fleste nok kan genkende.

Siné forklarer:”‘For The Last Time Once Again’ handler om at være i et forhold, man ved ikke er godt for en, men man bliver alligevel ved med at vende tilbage til det. I virkeligheden handler det egentlig måske nok om at have et usundt forhold til sig selv, hvor man ikke kan andet end at trække lidt på smilebåndet af det, når man formår at se det udefra. Altså, man ved godt det er fuldstændig latterligt og i en vis grad selvdestruktivt, men man finder sig hele tiden i de samme situationer igen.”Sangen er akkompagneret af en ambitiøs, ambient musikvideo, som med intertekstuelle nik til Sinés øvrige visuelle univers skildrer den modløshed, der følger den slags rodede relationer som sangen beskriver.Siden udgivelsen af sin første single ‘Older’ (2021), der på nuværende tidspunkt har mere end 500 afspilninger på P3, har Siné cementeret sig som en af de mest lovende vækstlags artister.

Og dette har også syntes anerkendende fra diverse aktører; hun har gentagende gange været at finde på DR’s rotations lister samt The Voice. Herudover har hun deltaget i programmer som ‘Sangskriver’ og ‘Muffs Weekend klub’-begge programmer på P3-men også været en del af DR Upcoming lineup i foråret 2022. På live siden har Siné bestemt heller ikke stået stille, der på trods af en pandemi, har nået at varme op for Dopha på hendes tour, spillet sin første headliner på et tætpakket Hotel Cecil og senest åbnede hun mainstage (Park Scenen) på dette års SPOT Festival

Detaljer

Dato:
marts 9
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
140dk
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.godset.net/koncerter/koncert/sine---live-2023?fbclid=IwAR0bQ5ZbcwfmP4J3Ax5nftiqhzbo7wzrWS838lmL4TR9EzvjSiYhts-awHc

Arrangør

Sted

Godset
Jens Holms Vej 5
Kolding, 6000 Denmark
+ Google Maps