Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Nicole Boyle Rødtnes

marts 7 @ 17:00 - 18:30

30dk
Mød den danske børne- og ungdomsforfatter Nicole Boyle Rødtnes, når hun fortæller om sine drønspændende fremtidsfortællinger om overlevelse, køn og kamp.
Med de uhyggelige universer i hendes serier ”Rød og blå” og ”Ilttyv” har læsere af ”Hunger games”, ”Divergent” og ”Tjenerindens fortælling” fået deres næste must read. Hør om arbejdet med bøgerne, hvor kvinder bestemmer over mænd, og hvor ilt koster penge!
Til foredraget hører du også om hendes vej mod at blive forfatter til over 100 bøger, selvom hun som barn kæmpede med at lære at stave. Med denne personlige beretning vil Nicole Boyle Rødtnes inspirere børn og unge til at forfølge deres drømme, uanset hvilke personlige udfordringer de måtte kæmpe med.
Efter foredraget kan du vinde en bog i quizzen om ”Rød og blå”-serien.
Om Nicole Boyle Rødtnes
Nicole Boyle Rødtnes har udgivet over 100 meget populære bøger for børn og unge, hvoraf mange foregår i et science fiction- eller fantasyunivers. Hun er uddannet fra Forfatterskolen for Børnelitteratur og har været nomineret til børnelitteraturprisen Orlaprisen mange gange. I 2019 modtog hun forlaget Alvildas hæderspris for litterær udmærkelse.
Nicole fortæller om sin vej til forfatterskabet: ”Jeg er født i 1985 og startede med at skrive som 13-årig. En dag satte jeg mig bare ned ved computeren og begyndte at skrive på den historie, der havde vokset i mine tanker det sidste lange stykke tid. Jeg skrev hver dag efter skole, og bogen blev længere og længere.
“Jeg fortalte ikke nogen, at jeg skrev. Det var en hemmelighed. Nok især fordi jeg på det tidspunkt ikke var særligt god i skolen. Jeg var en af dem, der havde mindst 10 fejl i diktat og tit også 20 eller 30 fejl. Men jo mere jeg skrev, jo bedre blev jeg også i skolen, og da jeg startede i 9. klasse, var jeg blandt de dygtige elever og havde også en færdig bog på computeren.”
Om hendes bøger:
Til foredraget fortæller Nicole Boyle Rødtnes om de to dystopiske fremtidsserier ”Ilttyv” og ”Rød og blå”.
Pris: 30, – kr

Detaljer

Dato:
marts 7
Tidspunkt:
17:00 - 18:30
Pris:
30dk
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/533129038236586/

Arrangør

Sted

Kolding Bibliotek
Slotssøvejen 4
Kolding, 6000 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside