Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Medlemsarrangement: Nytårskur i Jazz6000

januar 6 @ 19:00 - 21:00

gratis for medlemmer
Gratis arrangement kun for medlemmer af Jazz6000.
Der sendes en særskilt invitation pr. mail til alle medlemmer
Jazz6000 inviterer hermed alle vores medlemmer til nytårskur på Godset, hvor vi byder på formandens musikalske nytårstale, et glas skønne bobler og en snak med de tre vibrafonister Tineke Noordhoek, Morten Grønvad og Viktoria Søndergaard om deres forhold til deres kæmpestore instrument, deres vibrafonidoler og deres nyskabende samarbejde for hele tre vibrafonister. Derefter kan vi klokken 20.00 opleve orkesteret
på Godsets store scene.
Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften på Godset, hvor vi alle kan ønske hinanden et glædeligt nyt jazzår.
Om musikerne:
Tineke Noordhoek er uddannet slagtøjsspiller fra Det Kg​l. Danske Musikkonservatorium. Tineke har videreuddannet sig på Berklee College of Music i Boston, hvor hun fordybede sig i jazz på vibrafonen. Hun har ledet egne jazzgrupper og har været komponist og musiker på flere teaterprojekter. Seneste ambitiøse projekt er musik komponeret til de fire temperamenter med hver sin besætning. Det roste album Flegmatisk – Melankolsk, som ofte bliver spillet på P8 jazz udkom i 2020, og i oktober 2022 udkommer Sangvinsk og Kolerisk som sidste del af projektet.
Viktoria Søndergaard har en rytmisk bacheloruddannelse fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. ”Hun tager chancer og sætter personlige udtryk uden at tabe det fælles musikalske mål af syne. Hendes musikalske idéer fremstår fremtidssikrede og globale, imens de samtidig afspejler en umiskendelig hjemstavns-romantik fra fødeøen Fyn. For alle der oplever Viktoria Søndergaard live, står det krystalklart, at en ægte jazzstjerne er iblandt os.” – Eva frost, leder af Jazz Danmark (Prismodtagelsestekst fra Tivolis Jazzpris 2022).
I december 2021 udgav Viktoria Søndergaard sit debutalbum ”Allerede mandag?” med hendes kvartet Baryl. Albummet blev i februar 2022 ”Ugens album på P8 jazz” og er siden blevet spillet igen og igen på kanalen. Bandet vandt desuden senere samme år JazzDanmarks ”Jazzkonkurrencen”, hvor de fik flotte ord med på vejen.
Morten Grønvad har været aktiv på den danske og internationale jazzscene siden begyndelsen af 1980’erne. Han har spillet og indspillet med en perlerække af danske og udenlandske musikere lige fra DR Big Band og amerikanske jazzstjerner til cubanske og brasilianske supermusikere. Morten Grønvad har desuden optrådt i TV og radio i en bred vifte af programmer fra X-Factor via MTV Live og medvirket i DR Symfoni Orkester. Morten Grønvad befinder sig lige så godt i en standard jazz combo som i en latinjazz conjunto, men hans arbejde som leder af jazz-fusionsgruppen THE END er der, hvor hans musik fremstår med det klareste, mest originale og gennemarbejdede udtryk.
Gratis og KUN for medlemmer.

Detaljer

Dato:
januar 6
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
gratis for medlemmer
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/580327173903307/

Arrangør

Sted

Godset
Jens Holms Vej 5
Kolding, 6000 Denmark
+ Google Maps