Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Joyce / Godset

november 19 @ 21:00 - 23:00

kr170
JOYCE TAGER LÆNGEVENTET ANDET ALBUM ’ELSK MIG’ MED PÅ DANMARKSTOUR I EFTERÅRET 2022
Det anmelderroste og hårdtslående rockband – Joyce – gæster syv byer i efteråret med deres længeventede efterfølger til det succesfulde debutalbum ’Formskifter’. Med Joyce’ nye album ’Elsk Mig’ forsøger bandet at finde fodfæste i en fjendtlig og forvirrende verden, hvor alting synes i skred, og at finde sig selv og sin identitet i en tid, hvor alt er i opbrud.
Joyce har brugt den seneste tid på at færdiggøre deres andet album, der har været i støbeskeen siden 2021, som bliver efterfølgeren til deres anmelderroste og prisbelønnede debutalbum ’Formskifter’. Fredag d. 11. marts kan Joyce løfte sløret for det nye album ’Elsk Mig’, som de tager ud og spiller live til efteråret 2022 i udvalgte byer landet over. Den blanding af en sårbar, men stadigvæk gennemslående lyd, som Joyce er kendt for, er lige så usædvanlig som den er imponerende og er fortsat, hvad man kan forvente af bandets nye album. Joyce-universet kredser ofte omkring afstanden mellem den, man er og den, man ønsker at være samt det, der kan give anledning til dybe personlige konflikter, tvivl og selvhad, hvilket udfoldes i et ekstatisk og omfavnende liveshow. Joyce udtaler:
”Vi har brugt det sidste år på at færdigøre vores nye plade “Elsk Mig”. Det bliver fantastisk at udgive pladen, men det vi glæder os allermest til er, at spille vores nye sange for jer, og se dem få et liv ude i virkeligheden. For os er det her starten på et nyt kapitel, og det glæder vi os til at dele”
Joyce kom blæsende ind på den danske musikscene i 2019, og allerede med debutsinglen ’Tomme ord’, fandt gruppen et lydhørt publikum. Gennembruddet kom med albummet ’Formskifter’ i 2020, som blev kåret til ’Årets Album’ af GAFFA, og hvorfra både titelnummeret, ’Åh Nej Chefen Ringer’ og ’Djævlen’ hittede stort på radio og blandt publikum. På albummet ’Elsk Mig’ er der fundet plads til en større detaljerigdom, og resultatet er både raffineret og præcist, hvilket man kan høre på single forløbene ’Lev Beskidt’ og ’Jeg Har Glemt Hvor Gammel Jeg Er’. GAFFA beskrev dem:
’(ed. Joyce) giver den danske rock det friske pust og de lejlighedsvise spark i nosserne, den ikke vidste, den manglede”.
Live er Joyce utrolig anmelderrost, så publikum og fans af rockbandet kan glæde sig til at opleve deres hits og alle de nye sange live til efteråret i intense rockshows, hvor de kommer helt tæt på publikum. Soundvenue roste dem i deres seneste 5-stjernede liveanmeldelse fra Store VEGA:
’Sebastian Wegener er nemlig en gudsbenåret performer. Han er animeret og sprælsk som få andre rocksangere kan prale af at være – vi snakker fysisk vildskab, der leder tankerne hen på performere som Iggy Pop og Samuel T. Herring, mere end det matcher nogen af energibombens landsmænd (…) Koncerten varede i alt omkring en time, og jeg kunne sagtens have klaret mere. Men samtidig var setlisten så dynamisk, og musikken så konsekvent velleve ret, at jeg heller ikke savnede noget, da det hele lukkede ned.’
Billetter til Joyce’s ’Elsk Mig Tour’ bliver sat i salg torsdag d. 3. marts kl. 10:00.
KONCERT START: 21:00
DØRENE ÅBNER: 20:00
ARRANGØR: ROCK´IN HOUSE
PLADSER: STÅPLADSER
FORSALG: 170,-

Detaljer

Dato:
november 19
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
kr170
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1931844617017405/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D

Arrangør

Sted

Godset
Jens Holms Vej 5
Kolding, 6000 Denmark
+ Google Maps