Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

HARVEST FESTIVAL ’22, 3 KONCERTER, 300 kr

oktober 8 @ 17:30 - 23:30

dkk300
Harvest ’22 med 3 koncerter og fælles-spisning
– Danmarks nye festival for folk-, americana-, jazz- og roots-musik.
Oplev HARVEST ’22 med musik i topklasse, fælles-spisning og masser af hygge, når Bjert Gamle Brugs inviterer til både Høst og Harvest den 8. oktober.
PROGRAM:
18.00: Dørene åbner og maden serveres
Fra kl. 19: Koncerter med:
* The Midnight Special
* What’s In The Bag
* Color, The Blind
02.00: Godnat og tak for i år
Bjerts nye musikfestival
Harvest er en musikfestival for roots, jazz og americana, som opstod i København i 2020. Sidste år foregik festivalen både i København og i Bjert, hvor Bjert Gamle Brugs sammen med Godset og Jazz i Trekanten indledte et samarbejde med folkene bag Harvest. I år, Lørdag den 8. oktober, følger Bjert Gamle Brugs og Godset sidste års succes op med Harvest’22.
Høst om dagen og Harvest om aftenen
I forbindelse med Harvest-festivalen om aftenen har Bjert Gamle Brugs valgt at holde Høst i Vinduet og Brugsen om eftermiddagen med live hyggemusik, smagsprøver og masser af gode tilbud på både mad, drikke og brugskunst.
SPISNING:
Du kan også købe en billet inkl. spisning, hvor menuen består af Chili con Carne a la GamleBrugs, der selvfølgelig serveres med den lokale surdejs-bager BeansterBakers lækre surdejsbrød.
3 bands, 3 koncerter, 300 kroner! Der er hele 3 koncerter med folk, country, rock og blues på plakaten, når Bjert Gamle Brugs og Vinduet afholder mini-festivalen Harvest lørdag den 8. oktober i samarbejde med Godset.
Det er andet år i træk, festivalen løber af stablen i samarbejde med Godset i Kolding.
”Vi glæder os til endnu en hel dag med glade mennesker og en aften med masser af lækker musik, Vi synes selv, at vi sammen med Godset har fået strikket et fantastisk program sammen,” siger indehaver af Bjert Gamle Brugs, Martin Gram.
Konceptet er enkelt: 3 bands, 3 koncerter, 300 kroner! Og for bare 100 kroner ekstra kan man deltage i fællesspisning inden koncerterne, der i år er med:
What’s In The Bag:
– et country-/rock-/blues-band, der fra hjemmestudiet i Vamdrup, producerer lyd inspireret af fortællinger fra egen bagage. Med sjæl af gamle, upolerede tider og musik fra 60’erne, bringer What’s In The Bag et moderne twist, der sætter gang i festen med sine dansende basgange, sprøde guitarsoloer og smuk vokal.
Color, The Blind:
– skabt af sanger og sangskriver Daniel Bæk – leverer ærlig, organisk og velspillet musik, som hører til et sted mellem indiefolk, country og americana. Musikken har rod i den jyske muld; men finder inspiration i de store highways, græsstepper, sneklædte bjerge, ensomme træhytter og små, slumrende minebyer, samt kunstnere som Allan Olsen, Justin Vernon, Gregory Alan Isakov og Mandolin Orange.
The Midnight Special:
– spiller det, de selv kalder ”pigtråds-country”. Det er country-rock med
uslebne kanter og klare referencer til traditionel country blandet med rock, pop, folk og americana.
Selvom bandnavnet leder tankerne hen på Creedence Clearwater Revival, spiller The Midnight Special, ligesom de to øvrige bands, egne numre. Orkesteret har spillet adskillige koncerter rundt i Danmark og har også optrådt på Country Music Meeting i Berlin.
Dagens program den 8. oktober
HØST:
Kl 12-18: Hyggemusik, smagsprøver, gode tilbud i Bjert Gamle Brugs og mad fra Rettrup Kjær Friland.
18.00: Maden serveres
Fra kl. 19: Koncerter med:
* The Midnight Special
* What’s In The Bag
* Color, The Blind
02.00: Godnat og tak for i år

Detaljer

Dato:
oktober 8
Tidspunkt:
17:30 - 23:30
Pris:
dkk300
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/8289737617718200/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D

Sted

Bjert Gamle Brugs
Vesterløkke 5
Bjert, 6091 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside