Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag med Manden med arret

3. november 2022 @ 19:00 - 20:00

dkk125
Dørene åbner kl 18:15
Foredraget starter kl 19 og slutter omkring kl 21:15
Entreindtægten går ubeskåret til Tobbers Ønskebrønd
Vær med til et autentisk, ærligt og åbenhjertet foredrag om et liv med en hård barndom, mobning, seksuelt misbrugt, hvor bla. skamfølelse og forkerthedsfølelsen mundede ud i et mangeårigt misbrug af narkotiske stoffer.
Hør om den uhåndterlighed, magtesløshed og afmagt, som stofferne førte med sig, med alle de konsekvenser, der satte sig som ar på sjælen.
Et misbrug der startede med at blive brugt som en løsning, en lindring på alle de følelser, tanker, utilstrækkeligheder af et lavt selvværd, der endte med et uhåndterligt liv, med flere fængselsdomme og svigt af sig selv, familie og alle omkring sig.
Hør om de dyrekøbte erfaringer Peter Bang har gjort sig og hvordan han i dag har fundet og fået balance i at få et godt og succesfuldt liv. Det at være mønsterbryder, gennem vedholdenhed og udholdenhed.
Bag sig har ‘Manden med Arret’ utallige foredrag landet over og har også været i London og på Færøerne og dele sine erfaringer.
Han har også skrevet de anmelderroste bøger “Når hjertet fortæller hvad øjnene ser” og “Når øjnene fortæller hvad hjertet ser” som der bliver mulighed for at købe og få signeret.
Tag gerne jeres teenagere med

Detaljer

Dato:
3. november 2022
Tidspunkt:
19:00 - 20:00
Pris:
dkk125
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/856659035771532/

Arrangør

Sted

27B
Klostergade 27B
Kolding, 6000 Danmark
+ Google Maps