Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Filmquiz – denne gang på besøg hos 27B

10. november 2022 @ 19:00 - 21:00

Gratis
𝐅𝐈𝐋𝐌𝐐𝐔𝐈𝐙 𝟔.𝟎 – 𝐝𝐞𝐧𝐧𝐞 𝐠𝐚𝐧𝐠 𝐩𝐚̊ 𝐛𝐞𝐬ø𝐠 𝐡𝐨𝐬 𝟐𝟕𝐁
Nicolai Biograf vil gerne åbne endnu mere op for alle, der har lyst til at tale om film, både de film som mange elsker – og de film som mange elsker at hade.
Derfor lancerede vi i maj 2022 en filmquizaften, hvor du den anden torsdag i hver måned kan møde nye mennesker og være med til at bryde hjernen om film og serier sammen med andre, der også elsker denne magiske verden.
Det sker igen torsdag den 10. november, og vi har vel at mærke denne særlige gang indgået samarbejde med 27B (det tidligere Tobbers Madbar), som lægger lokaler til november-udgaven af quizzen.
Omgivelserne er altså nye, men selve quizzen ligner sig selv. Det er gratis at deltage, og du tilmelder dig ved ankomst.
Dørene hos 27B åbner klokken 19.00 – og det første spørgsmål læses op cirka 19.30. Der er mulighed for at købe drikkevarer i baren, men dog ikke spisning inden.
Som altid er der præmier til de bedste hold for hele quizzen – og mindre konkurrencer undervejs.
Vi glæder os til at besøge 27B, og vi håber, I tager med.
————————————————
PS: Som opvarmning kommer her 5 af de spørgsmål, vi stillede i oktober-udgaven:


1) Hvad hedder forfatteren bag Harry Potter-bøgerne, som i dag skriver krimier under pseudonymet Robert Galbraith?

2) Hvad hedder den kontroversielle bog skrevet af Anthony Burgess, som Stanley Kubrick valgte at filmatisere – under samme navn – i 1971 med Malcolm McDowell i hovedrollen?
3) I The Labyrinth/Labyrinten til troldkongens slot, som vi tidligere har vist her i biografen, spiller David Bowie troldkongen Jethro i et fantasy-univers, men hvem har instrueret filmen?
4) Vi viser snart Psycho – Hitchcocks gyserfilm fra 60’erne med en meget kendt badeværelsesscene, som skuespilleren Janet Leigh var med til at gøre ikonisk. Hendes datter har efterfølgende også været med til at skræmme publikum. Bl.a. i The Fog (1980) og Halloween H20: 20 Years Later (1998), hvor Janet Leigh selv var med. Hvad hedder datteren?
5) I september viste vi to af Stanley Kubricks film. Kubrick har også lavet en sci-fi film nemlig “Rumrejsen 2001” fra 1968. Filmen handler om en rejse ud i rummet for at undersøge et mystisk artefakt. På rejsen får den kunstige intelligens på rumskibet måske en systemfejl eller måske ikke. Under alle omstændigheder får det katastrofale følger for besætningen. Hvad hedder denne kunstige intelligens/computer?

Detaljer

Dato:
10. november 2022
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/795253618408938/

Arrangør

Sted

27B
Klostergade 27B
Kolding, 6000 Danmark
+ Google Maps