Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ELBA – fortolker jazzstandarder

30. november 2022 @ 19:00 - 21:00

40dk
Der findes et utal af smukke jazzstandarder som er blevet fortolket af musikere og sangere fra alle genrer og verdenshjørner. Den danske popmusiker ELBA har nu fået muligheden for at udvælge hendes egne yndlings jazzstandarder og vil i samarbejde med et sammenspilshold fra MGK Syd og deres samspilslærer Hans Henrik Bay, fortolke dem med den lyd og stemning som hun er kendt for og leverer i sine egne sange.
ELBA er kendt for sin energiske og catchy indiepop, som er personlig, dramatisk og fængende og får både hjertet og fødderne til at danse. Bag ELBA finder man Ellen Bathum – en dygtig vokalist og musikalsk håndværker. ELBA er dybt involveret i alle aspekter af sine musikalske projekter, hvilket høres tydeligt i den detaljerigdom og personlige energi hun leverer sine sange med.
Hverken ELBA eller de entusiastiske rockmusikerne fra MGK Syd spiller normalt jazz, så det er en stor udfordring for alle parter at kombinere lyden af ELBAs lækre skandinaviske pop med indholdet fra intime eller kraftfulde jazzstandarder og levere resultatet i en livekoncert.
Denne helt unikke og enestående koncert har du mulighed for at opleve på Godset i Kolding onsdag d. 30. november kl. 20, når ELBA står i spidsen for samarbejdet sammen med sammenspilsholdet fra MGK Syd, Jazz I Trekanten og med Rock In House som arrangører.
Line up:
ELBA: Vokal
Sigrid Hogue: Vokal
Lauritz Frost Nielsen: Vokal, keys
Maria Bay: Bas
Marie Kruse Jensen: Keys
Søren Ronge Olsen: Trommer
Mikkel Gamborg Heinzl: Guitar
Billetter kan købes på www. jazzitrekanten.safeticket.dk
Koncerten er en del af projektet Setting New Standards, som er støttet af Tuborg Fondet.

Detaljer

Dato:
30. november 2022
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
40dk
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/816008409594733/?ref=newsfeed

Arrangør

Sted

Godset
Jens Holms Vej 5
Kolding, 6000 Denmark
+ Google Maps