Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Eks-mænd

januar 15 @ 19:30 - 21:00

130dk – 285dk

Eks-mænd
– Sku´ vi se at komme videre?

Folketeatret præsenterer her en danmarkspremiere.

En glohed lufthavn i Nordspanien. Kø ved security. Du har tømmermænd, flyet er aflyst, og nu render du ind i en irriterende, selvfed og stortalende blærerøv. Kan det overhovedet blive værre? Ja! … for det var ham, der Iøb med din kone!

Eks-mænd er en humoristisk fortælling om to mænds rejse gennem Europa på slidte dæk og halvtom tank. De to har absolut intet til fælles…på nær: Rygproblemer, manglende stedsans, en eks-kone og en tætpakket midtvejskrise i bagagen.

Med deres helt særlige humoristiske timing og figurtegning fortsætter Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard deres succesfulde parløb på Folketeatret. Denne gang i en nyskrevet road comedy om afveje og omveje, sandheder og løgne.

Fakta:

Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard har i mange år arbejdet sammen i Cirkusrevyen, men på Folketeatret dyrker de nu et parløb i teatersammenhæng.

Vase og Fuglsang hører til Danmarks mest benyttede forfattere af revytekster.  Til Folketeatret har de tidligere bearbejdet både Sommer i Tyrol og Mød mig på Cassiopeia samt skrevet: Livet-hvor svært kan det være.

Manuskript og instruktion: Rene Vase og Jannik Fuglsang

Medvirkende: Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard

Producent: Folketeatret

Detaljer

Dato:
januar 15
Tidspunkt:
19:30 - 21:00
Pris:
130dk – 285dk
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://teaterforening.kolding.dk/forestillinger/14-eks-maend-komedie/

Arrangør

Sted

Comwell Kolding Teater
Skovbrynet 1
Kolding, 6000 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside