Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Dan Turéll + Halfdan E LIVE

april 17 @ 19:30 - 21:00

130dk – 285dk

De prisbelønnede plader med den legendariske digter Dan Turéll og den musikalske troldmand Halfdan E blev meget populære med deres både indfølte og frække blanding af musik og beatlyrik – du husker sikkert ‘Jeg holder af Hverdagen’ og ‘Jeg skulle have været Taxachauffør’ – og ‘Sidste tur gennem Byen’ – numre som stadig er en del af soundtracket til vores liv og som er blevet en fast del af skoler og gymnasiers eksamenspensum.

Halfdan E udgav sidste år et tredje album, ‘Telefon til afdøde’, og nu er han på landevejen med et orkester, der mestrer hele bagkataloget og giver det nyt liv i en musikalsk og visuelt meget varm, intens og magisk forestilling.

Halfdan E har allieret sig med skuespiller Mads Wille (kendt fra bl.a. ‘Badehotellet’), som i suveræn stil lægger stemme og temperament til Turèlls udødelige digte.

Musikalsk bliver Halfdan E desuden bakket op af Søren Siegumfeldt (blæseinstrumenter) og Lars Daniel Terkelsen (keyboards) som også spiller på pladerne – et meget alsidigt orkester som bliver ved med at overraske.

Producent: Teatret Sorte Hest og Halfdan E

Detaljer

Dato:
april 17
Tidspunkt:
19:30 - 21:00
Pris:
130dk – 285dk
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
https://teaterforening.kolding.dk/forestillinger/23-de-tre-musketerer-komedie/

Arrangør

Sted

Comwell Kolding Teater
Skovbrynet 1
Kolding, 6000 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside