Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Alex Vargas

november 3 @ 21:00 - 23:00

365dk
ALEX VARGAS UDSENDER NYT ALBUM OG TAGER PÅ TOUR I 2023!
Røde lamper landet over, en travl sommer på landets festivaler og ny musik. Dethar været overskrifterne for stortalentet Alex Vargas i 2022. Næste år udsenderhan albummet BIG BIG MACHINE-og tager igen den store stemme med ud pålandets spillesteder.
Alex Vargas har stået ansigt til ansigt med tusindvis af mennesker, i den ene udsolgte koncertsal efter den anden, lige siden gennembruddet med ’Shackled Up’ i 2016, der samtidig sikrede ham prisen som Årets Danske Sanger ved Danish Music Awards.
Tidligere i år kunne der så igen meldes røde lamper over hele landet, da Vargas turnerede Danmark rundtiforåret-og sejrsgangen fortsatte hen over sommeren, hvor landets største festivaler fik besøg af sangeren med den store stemme.
Undervejs er der dog også indspillet ny musik, og året har indtil videre budt på Top 20 hittet ’You gazer’, den energiske ’Mama, I’ve Been Dying’ og netop udsendte ’Pages’. Al sammen nye toner fra Vargas, som til marts 2023 udsender albummet, BIG BIG MACHINE.
Et album, der vidner om et mere udadvendt musikalsk udtryk-dog stadig drevet af Vargas’ imponerende vokalstyrke. Albummet er skrevet og indspillet med inspiration fra 60’erne og 70’ernes sangskrivning, og det har sat sit aftryk op indspilnings processen, fortæller Vargas:Jeg tillader mig selv at bringe lidt mere farve og kulør ind i musikken.
Det har givet mig en mere legesygtilgang til at lave dette album end tidligere. Et forløb hvor jeg har sat mig selv fri og ikke forsøgt at lade migselv begrænse.Den umiddelbare glæde ved musikken og det mere direkte udtryktager Alex Vargas med på tour, når hantil efteråret 2023rejserlandet rundt med sit orkester, BIG BIG MACHINE.
Billetter kan købes på www.godset.net.

Detaljer

Dato:
november 3
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
365dk
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.godset.net/koncerter/koncert/alex-vargas?fbclid=IwAR2WENRasTV5W0qGYUB5J3-W3FzR35yBJAPeVbulZOqqOF3Jledeqsi-sU0

Arrangør

Sted

Godset
Jens Holms Vej 5
Kolding, 6000 Denmark
+ Google Maps