Hvad skal du se på Det Gyldne Liv!?

You are currently viewing Hvad skal du se på Det Gyldne Liv!?

Der er alt fra moderne hiphop til darkrock og poetisk pop. Programmet til Det Gyldne Liv bringer mere diversitet end nogensinde før!

Det Gyldne Liv finder sted for 4. gang på Råværket den 18.- 21 Juli. Traditionen tro har den frivillige festival været på jagt i det meste af landets øvelokaler for at finde noget af det allermest spændende upcoming musik! I år har festivalen udvidet voldsomt på andre dele af programmet og det betyder, at udover 13 bands fordelt over tre dage så kan du også opleve talks, debatter, den legendariske fodboldturnering og så et helt separat program kun med dj’s!

Med så mange fantastiske musikere kan det hurtigt blive uoverskueligt at finde ud af, hvad man skal nå at opleve. Heldigvis er Det Gyldne Liv sat sammen på en sådan måde, at ingen bands overlapper hinanden, men det skal ikke stoppe mig i at vælge en stak favoritter, som jeg i hvert fald ikke vil gå glip af!

Læs mine anbefalinger her under og se det fulde musiklineup i bunden af artiklen!

FRAADS

Fraads er dansksproget underlig hiphop. Det er helt lækre beats og så mixet op med fortællinger om at tage drugs, byture, kærestesorger og en masse andet mellem himmel og jord. Fælles for alle numrene er et mix mellem super velproduceret lyd og et quirky tekstunivers!

Tjek deres nyeste single lige her:
Spotify

SMiSK

Fucking svensk punk! Smisk er et all-female punkband fra nabolandet, der kommer til Det Gyldne Liv med et løfte om et konfronterende, anarkistisk liveshow fra et x-rated femme punk band!
Helt ærligt, hvordan kan man ikke se frem til det?

Lyt til “Låt Det Brinna” lige her:
Youtube

Zar Paulo

Jeg kendte ikke Zar Paulo inden de blev offentliggjort til festivalen. Overhovedet. Jeg må dog også indrømme, at deres beskrivelse ikke ligefrem vækkede den store interesse hos mig: 

Zar Paulo er et fremadstormende band fra den Aarhusianske undergrund. Hos bandet vejer de analoge Blade Runner-synthesizere tungt sammen med den skarpe guitar og den pumpende bas, som du kan høre på Zar Paulos to første singler.”

Jeg tjekkede det ud alligevel fordi jeg er meget dedikeret(-ish) og jeg blev yderst positivt overrasket. Det er god catchy 80’er lyd og så er jeg vild med forsangerens klang. Merge det hele sammen og så er der bare lagt op til lækker dansefest en sen sommeraften på Råværket!

Lyt til mere med dem her:
Spotify

Animaux Animé

Koldings helt egne diskokrigere er med på programmet. Vi havde dem med til Slicetunes i Maj og de tonsede igennem teatret. Nu er de fandme sat på til at være det sidste band på festivalen! Det betyder, at der er lagt op til den heeeelt store fest! 
Bandet spiller såkaldt dødsdisko men er på deres to nyeste numre blevet påvirket lidt mere af den tunge elektroniske lyd. Det mix giver ren action, og hvis man har set Animaux Animé live før ved man også udmærket godt at forsangeren Thor er mesteren i at skabe et show!

Se deres nyeste livesession lige her:
Youtube

Tidsplanen samt det fulde program for talks, debatter og dj’s er ikke færdigt endnu, så der er masser af grund til at følge med på festivalens facebook side, hvor du også kan se hele lineuppet, og ikke kun mine personlige highlights!

Billetterne til 3 dages festival ligger i den helt billige ende af spektret. Du skal kun smide 150 kroner for en billet i døren, men er du en af dem, der planlægger ud i fremtiden kan du fange en billet i forsalg til kun 100 kroner, hvis du altså bestiller inden søndag d. 7/7. 


Billetterne kan købes lige her:
Forsalg!

Hvis du er helt broke eller bare vil tage del i en lokal luksusfestival så kan man selvfølgelig også være frivillig, du skal bare melde dig til lige her:
Frivillig signup

Læs mere om Råværket og Det Gyldne Liv her:

GYLDEN ARBEJDSWEEKEND PÅ RÅVÆRKET

Hiphop på Råværket