CargoTracks på Godset!

You are currently viewing CargoTracks på Godset!

Lørdag den 22. Februar åbner Godset dørene til den første omgang CargoTracks. Et helt nyt samarbejde mellem Rose Music, Godset og Slicetown som skal skabe en platform til de nyeste på musikscenen. Her kan helt nye rappere og producere prøve deres tracks af, få et netværk og publikum kan få en unik forsmag på den næste generations rappere og producere!

Vi har taget fat i de fire acts som på forhånd er på plads og stillet dem de samme tre spørgsmåls for at vi kan blive klogere på hvem der gemmer sig bag kunstnernavnene!

1. Hvad fik dig til at starte med at lave hiphop?

2. Har du nogle bars du specifik er stolt af at have skrevet?

3. Hvad er dit all-time favorit hiphopnummer?

CargoTracks finder sted lørdag den 22. Februar på Godset i Kolding. Dørene åbner klokken 20. Vi lukker og slukker klokken 24 og så er der efterfest på Pitstop hvor alle der har været med får gratis entré!

Billetter koster 20 kroner i døren, medbring kontanter

Vi har et begrænset antal pladser så kom tidligt hvis du skal sikre dig en plads

M.E.S

Hvad fik dig til at starte med at lave hiphop?

Hiphop har altid været i mit liv fra da jeg var et lille barn, der ikke forstod engelsk og lyttede til min brors yndlings hiphop sange og lærte min første sang Dear mama af 2pac udenaf, til at jeg selv begyndte med at lave musik. Så jeg kan ikke huske hvad det fik mig startet på hip hop, det var en naturlig overgang. det har vel altid bare været en del af mig.

Har du nogle bars du specifik er stolt af at have skrevet?

Jeg ved ikke om jeg har bars jeg konkret er stolt, men jeg kan godt lide pure rap, altså noget man kan høre kommer fra det personen har oplevet: f.eks. 

Now let me bounce back. Every time you talk, no you’re not forgiven

See you be keeping me in chains like a fucking prison. 

You be spinning in my head now I’m superstitious

Got me feeling like a program, Cause I’m overwritten.

Yeah take that mask off, let me see the true You before i bounce off,

Cause We both know that This aint gone payoff,

You a to face, Imma layoff

Hvad er dit all-time favorit hiphopnummer?

En af min all time favorit numre er J. Cole – Apparently: Det er en fortælling om hans liv og hans struggles. Han formår at vise både gode og dårlige tidspunkter i hans liv, på en måde der virker reel. Jeg har haft Apparently på min playlist siden den kom ud, og er stadig ikke blevet træt af den.

Følg M.E.S lige her:

FACEBOOK

SPOTIFY

FAYDED & VICC

Hvad fik dig til at starte med at lave hiphop?

Fayded: Det hele startede med at Vicc spurgte om vi skulle starte med at rappe, hvor M.E.S ville høre om jeg var frisk på at lave musik på engelsk. Hvad der fik mig til at sige ja til begge var, at jeg gad godt at give igen til en genre og kultur, der har hjulpet mig igennem tider hvor jeg havde brug for det.

Vicc: Jeg har haft en kæmpe kærlighed til hiphop lige siden jeg først opdagede det i folkeskolen. Jeg lyttede fanatisk til det, og begyndte så småt at studere teksterne og forsøgte at lære mine favorit vers udenad. Da jeg var lille skrev jeg digte i min fritid, så det var ret fedt at have fundet en genre der sammensatte poesi med musik. I 2016 besluttede jeg mig for selv at se, om jeg kunne bidrage med noget til genren ved at skrive mine egne tekster. Fayded og jeg skrev faktisk vores første tekster sammen

Har du nogle bars du specifik er stolt af at have skrevet?

Fayded: Hahah ja det har jeg bestemt. I kan høre dem på min SoundCloud når i søger “FaYdeD”

Vicc: Det er lidt svært at skulle vælge, men synes mine første linjer på “Ikk’ sig” er ret dope:

Hvis jeg var skizo ville jeg værdsætte selskabet

for jeg chiller med skeletter jeg har gemt i skabet

Hvad er dit all-time favorit hiphopnummer?

Fayded: Mit all-time favorit nummer er helt klart “Sky’s the Limit” med The Notorious B.I.G. Biggies levering og måde at fortælle sin baggrund resonere en del med mig, da det giver mig en lyst til at forbedre det jeg har at byde til verdenen.

Vicc: Jeg har alt for mange numre jeg elsker til at vælge en, og jeg føler hele tiden det skifter – men lige nu er jeg virkelig stor fan af Drama med Dave.

DYKLESH

Hvad fik dig til at starte med at lave hiphop?

Det en den genre jeg kan relatere til, det noget bedre en hiphop og siden jeg var lille har jeg altid rappet, sunget, ellers spillede jeg altid på tromme. så musik har fyldt meget i mit liv

Har du nogle bars du specifik er stolt af at have skrevet?

Det på en unreleased sang med Peso my brother, som hedder “Fuck Around”. Jeg har første vers på det, og lyder sådan.          

YOU BETTER PLAY YOURE SLEEVE 

CAUSE I BE PLAYING FOR KEEPS YEAH 

I’M PRESSIN THE BUTTON MY NIGGA 

 LIKE I BE PLAYING THE SCENE CUT IT 

FUCK IT GET THE BEAN 

EVERYDAY STILL THE SAME THING 

TRYNNA GET THE BAG FILLED 

SHAWTY SHE BAD I TAP IN.

Hvad er dit all-time favorit hiphopnummer?

Det er en sang med “2Pac – Hit Em Up” det en diss sang til biggie men sygeste performance af shaker. stilen lyden og måde de bevæger sig på i viden.

Følg Dyklesh lige her:

FACEBOOK

SPOTIFY:

Følg med i alt den gode Kolding musik på vores playlist, lige her!