8210 + 6000 = <333

You are currently viewing 8210 + 6000 = <333

L.O.C., med Shooter Gang som support, spillede fredag aften på Godset og beviste, at undergrunden stadig lever i bedste velgående – også i Kolding

Da L.O.C. trådte ind på Godset fredag aften for at levere det bedste fra hans nye plade ‘Ekkokammer’, krydret med det bedste af det gode gamle, var det til en brandvarm sal, der var max klar på endnu mere hæphåp.


  Opvarmningsbandet, de, i medierne, meget omtalte, Shooter Gang havde nemlig en fest på scenen og satte godt ild under publikum. Selvom der var en smule bøvl med teknikken, så klarede de tre Shooter Gang-gutter, Belly, Deniro og Tan, nemt at sætte gang i festen; iklædt mask’ (for sådan er det bare) og enorme dynejakker smed de deres rim med en vanvittig energi – godt båret af en trofaste gruppe homies fra 8210, der rappede ihærdigt med fra publikumssiden. Skønt den lidt ældre del af publikum måske fandt optrædenen en smule over stregen, så sad den altså lige i skabet. Beats’ne var fede og alle linjer om Gucci-sko og skuddueller på scooter blev leveret med en overraskende skarphed; og man var totalt med på grime-dealen. Århus V-energien, som Shooter Gang flittigt hyldede, smittede af – og den blev storslået ført videre, da L.O.C. gik på scenen.

   Han voksede nemlig selv op i toogfirsTI og omtaler sig selv som Århus V(v)eteran; så koncerten endte som en slags hyldest til Århus V – både fra de maskerede opkommere og fra legenden selv. For legendarisk, det er L.O.C.. Det kunne både ses på diversiteten af publikum, mærkes på den spændte energi i rummet og høres under den legendariske ‘Undskyld’ – som til hver en tid fortjener genlyt – hvor bandet veg tilbage og lod publikum rappe omkvædet, mens L.O.C. skraldgrinende så på. 

  Den afslappede attitude synes at være gennemgående for hans performance: selvom man rapper om bitches og beefs på tunge (til tider lidt rockede) basbeats, kan man godt huje og grine undervejs. Selvom man er en af DK’s største rappere, kan man godt hylde sit liveband. Alt i alt var L.O.C. bare komfortabel på scenen og leverede et helt eminent show, med både gamle og nye numre. Han havde publikum i sin hule hånd hele vejen igennem, men på intet tidspunkt forsvandt den intense vibe, som Shooter Gang havde lagt. 

  Så ‘duoen’ fra Århus V brillierede og beviste, at 8210 er ung for evigt – nu spiller de bare grime i stedet for 00’er hiphop. 


På lørdag d. 22/02 åbner Godset endnu engang dørene for en hyldest til den danske rap scene. I samarbejde med Slicetown.dk og Rose Music er alle inviteret til CARGOTRACKS på Godset. Ønsket er at skabe en scene og give plads til den undergrundsmusik, der findes i Kolding. Så, kom forbi og støt dine venner, eller hør hvordan slicetowns egne spirrende talenter lyder. 

Find begivenheden her: https://www.facebook.com/events/463666201255516/

CARGOTRACKS er et nyt tiltag, der skal gavne Koldings spirende hiphop og elektroniske talenter. Aftenen byder på tracks fra forskellige kunstnere – men er ligeså meget et sted for at dyrke undergrunden og skabe netværk. 

Aftenen starter klokken 20 med at RoseMusic holder workshop i, hvordan alt udstyret er sat sammen og hvordan du bedst kan gøre brug af det til dine liveshows. Herefter åbner dørene klokken 21. Entre: 20kr.