2. dag med koncerter i Kolding

You are currently viewing 2. dag med koncerter i Kolding

Hvis du, lige som mig, elsker kultur, så har du også haft kulturabstinenser under lock down. Jeg er selv kommet til et punkt hvor jeg ’craver’ kultur i alle former på et helt vanvittigt niveau. Vi er så heldige, at Godset har kombineret de to ting alle under lock down har ønsket sig. At være udenfor og koncerter, i Kolding.

Slicetown var med til den anden, af i alt 4 udendørs koncerter i Kolding, der finder sted de næste par dage. Det var intet mindre end helt fantastisk at få stillet sinde musikabstinenser. En fantastisk stemning af musik, øl og mexicansk mad.

Den første kunstner på scenen var DJ-gruppen ‘Chicks in wheelchairs’ der satte stemningen an med sommer house-vibes, hvilket de også gjorde resten af aftenen ind i mellem de andre kunstnere.

Den anden kunstner på scenen var Bbybites (og hvis du skulle være i tvivl så udtales det Babybites) Hvis jeg skal beskrive hende med referencer, så mindede hendes stemme om et poppet Amy Winehouse, med Cardi B håndbevægelser. Vi fangede hende efter hendes koncert.

Bbybites

fotograf: David Robertson

Hvordan er det at spille igen?

“SÅ DEJLIIIGT!” Det er virkelig dejligt yeah.

Hvad har du brugt corona-lock down til? (Udover at spille koncerter i Kolding)

“Jeg har lavet musik, og bare haft mega meget tid til at tænke over, endnu mere over, hvad det var jeg skul’ med det, eller sårn, hvad er budskabet. Det er også noget i “bare” at lave musik, men der er også nogle gange noget fedt i lige at sådan tænke en ekstra gang over hvad det er man vil med det.”

Har du et 2020 sommerhit?

“Den der ‘TKN’ med Rosalía og Travis Scott, det er total meget sommerhittet.”

Rosegold

Rosegold havde taget deres RoseMusic kollektiv med, og den tredje kunstner på scenen var derfor Frankie Rose, der leverede smooth beats med sin DJ, alt i mens solen endeligt kom frem.

Næste på scenen blev Rockie Rose, der startede med hårde beat og blød vokal, og lod de hårde beats gå over i blødt klaver, vilde tekster og en blid stemme.

Sidste kunstner var Rosegold, der leverede det vildeste akustiske set-up, der gav et et helt nyt niveau til deres musik, som i øvrigt var perfekt til Godsets lokation. Vi fangede dem efter koncerten til et kort interview.

Hvordan er det at spille igen?

Raiden Rose: “It’s lovely. It’s amazing. Because it’s in Kolding, and Kolding is the best place to perform in my oppinion. “

Minorgoldsmith: “Dejligt, det har vi lidt trængt til.”

Hvad har i brugt corona-lock down til? (Udover at spille koncerter i Kolding)

Raiden Rose: “Yeah, we just signed a new deal with Copenhagen Records, and we will be comming out with a project, music, very soon, and we have been making a lot of music, so yeah, we’ve been having fun.”

Har i et 2020 sommerhit?

Minorgoldsmith: “Winston – Time feat. Rosegold. Det er vores jam.”

https://www.youtube.com/watch?v=55CnyqKcZEY

Du kan stadig nå at få billetter til de 2 kommende aftener med livemusik og koncerter i Kolding, hvor programmet ser således ud:

10. Juli – Joyce + Animaux Animé

11. Juli – Mekdes + Calby (Solo)

Det koster kun 100 kr pr. billet, ellers kan du købe en bænk til 4 personer for 350 kr.


Smag på lidt mere af Slicetown lige her:

Læs om det lokale band Animaux Animé

Mød koldingmusikeren Meldes

Hør mere om Godsets koncerter i Kolding ‘Ujnfor’